Verder winkelen

Omgeving

natuurlijk
genieten

Het strategisch gelegen Barendrecht – onder de rook van Rotterdam – heeft voor ieder wat wils. Ooit een boerendorp, nu uitgegroeid naar een welvarende gemeente waar het bijzonder fijn wonen, werken en leven is. Met alle voorzieningen binnen handbereik.

Vanuit uw appartement in De Gouwe Hoeck kunt u alle kanten op. Zo fietst u gemakkelijk naar de Zuidpolder: een prachtig recreatiegebied met waterpartijen, rijk aan flora en fauna. En met de buurtsuper, het winkelcentrum en een NS-station op loopafstand, haalt u binnen de kortste tijd uw boodschappen in huis. Of geniet u van de leukste terrassen, restaurants en winkels in wereldstad Rotterdam.

plattegrond barendrecht
WatertorenBarendrecht
barendrecht omgeving

De kern van het oude Barendrecht werd gevormd door het oude dorp rondom de watertoren. Tegenwoordig wordt winkelcentrum Middenbaan als het centrum gezien.

In natuur- en recreatiegebied Zuidpolder kunt u hardlopen, wandelen, fietsen en de natuur ontdekken, onder andere via vlonders die als een slingerpad over het water gaan. Een groot deel is ingericht als begrazingsgebied voor runderen.

Met een stormbaan, het Barendbos en een vogelobservatie-punt kunnen de (klein)kinderen hun lol op. Ook hondenbezitters komen graag naar de Zuidpolder. Al met al een prachtige plek, waar u zeker van zult genieten.

Beleef optimaal wooncomfort

Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar!