Verder winkelen

Het complex

gouwehoeck render buitenzijde

Stijlvol
Royaal
Centraal

Het stijlvolle en luxe wooncomplex De Gouwe Hoeck omvat 4 starterswoningen, 6 royale appartementen en 2 luxe penthouses.

De Gouwe Hoeck is centraal gelegen, met winkels en treinstation op loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid dankzij een ondergrondse parking met autolift. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling van het gebouw, wat enerzijds tot uiting komt in de keuze voor duurzame materialen en anderzijds de zorgvuldige detaillering. Een buitengewoon, fraai complex in Barendrecht.

Afwerking

Exterieur

• De gevels bestaan uit schoonmetselwerk in gevelbaksteen. In het metselwerk worden open stootvoegen aangebracht ten behoeve van ventilatie en/of afwatering.
• De kozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd in hardhout. De kleur van de kozijnen en draaiende delen is aan de buitenzijde conform kleur- en materialenstaat. De binnenzijde  van de kozijnen wordt uitgevoerd in dezelfde kleur als de buitenzijde. De te openen ramen zijn van het type draai en draai/kiep, conform tekening. Het hoofdentreekozijn wordt tevens uitgevoerd in hout, de houten hoofdentreedeur wordt voorzien van een weldorpel en voordeurgarnituur. Het hang- en sluitwerk voldoet conform regelgeving aan inbraakwerendheidsklasse 2.
• De balkons op de verdiepingen worden uitgevoerd in prefabbeton conform de tekeningen. De balustrades van het balkon bestaan uit gemonteerd glas in gecoate metalen kaders die worden bevestigd aan balusters en balkons.
• De buitenramen en -deuren van de gehele woning worden voorzien van isolerende HR++ beglazing.
• De appartementen worden standaard voorzien van een inpandige berging op de begane grond of kelder.

Onder het appartementengebouw wordt een verdiepte stallingsgarage gerealiseerd conform tekening, waarvan de stallingsplaatsen zijn toegewezen aan de bovenliggende appartementen. De bouwnummers 1 t/m 4 hebben standaard geen stallingsplek in de stallingsgarage. U kunt op de verkooptekeningen terug vinden welke stallingplaats er bij welk appartement hoort.
• De terreinverharding en de inrichting van het openbaar gebied worden uitgevoerd door de gemeente Barendrecht, op basis van een nader vast te stellen inrichtingsplan openbare ruimte. De bestratingen van de algemene buitenruimten zullen worden uitgevoerd in een nader te bepalen bestrating. De toerit naar de stallingsgarage en entree worden uitgevoerd in bestrating. Ter plaatse van terrassen op de begane grond wordt straatwerk met betonbanden aangebracht.
• Voor een gezonde, groene omgeving rondom het appartementencomplex wordt het omliggende terrein voorzien van gras, beplanting en enkele bomen.

gouwe header 0

Interieur

• De toegang naar de appartementen wordt verleend middels  een houten kozijn met stompe deur. De plaatstalen binnenkozijnen worden uitgevoerd met bovenlichten. Dit geldt niet voor de penthouses.
• De wanden worden ‘behangklaar’ afgewerkt.
• De plafonds worden uitgevoerd in spuitpleisterwerk.

Situatie
De Gouwe
Hoeck

kelder

kelder

begane grond

begane grond

tweede verdieping

2e verdieping

eerste verdieping

1e verdieping

derde verdiepingg

3e verdieping

Verwarming & ventilatie

Elke appartement beschikt over een energiezuinig, gebalanceerd ventilatiesysteem en een lucht-water warmtepomp waarmee u uw woning kunt koelen, verwarmen én voorzien van warm tapwater. De warmtepomp wordt aangestuurd op basis van de buitentemperatuur en een regelaar in de woonkamer. De ventilatie-unit zuigt lucht af uit de keuken, het toilet, de badkamer en de opstelplaats voor de wasmachine. Het toevoeren van verse lucht gebeurt via dezelfde installatie-unit door luchtinblaasroosters in het plafond van de woonkamer en slaapkamers.

Energiezuinigheid

Om aan de energieprestatienorm te voldoen worden de nodige maatregelen genomen op het gebied van isolatie en beglazing. Ook wordt het appartementencomplex voorzien van zonnepanelen (PV-panelen) op het dak. De opgewekte energie is ten behoeve van het collectieve elektraverbruik. Mede door toepassing van de lucht-water warmtepompen en het gebalanceerde ventilatiesysteem hebben de woningen een EPC-waarde van 0,4.

Keuken &
Sanitair

Het is een kwestie van smaak. Van uw eigen, persoonlijke voorkeuren. Die bepalen hoe u uw woning inricht. Zodat het een plek wordt waarin u zichzelf herkent en thuis voelt. Als u op zoek bent naar een nieuwe keuken of badkamer wilt u zo persoonlijk mogelijk worden geholpen.

App Verdieping rn0 0

Voorzieningen

De woning wordt standaard niet voorzien van een keuken. Uiteraard stellen wij u in de gelegenheid om een keuken uit te zoeken bij Middelkoop Culemborg.

De woning is wel standaard voorzien van een met sanitair ingerichte toiletruimte en badkamer. Standaard wordt een wandcloset met inbouwreservoir gemonteerd in de toiletruimte en in de badkamer. Dit geldt niet voor de appartementen op de begane grond.

Met betrekking tot het tegelwerk in het appartement hebben wij met zorg een keuzepakket samengesteld. Uit de standaard keuzemogelijkheden welke wij u aanbieden, kunt u zonder verdere verrekening van meerwerk een wand- en vloertegel met bijbehorende kleur uitkiezen. Hierover meer in onze technische omschrijving. Wanneer u een andere tegel wenst worden deze verrekend op basis van de stelpost welke u terug kunt vinden in het overzicht stelposten.

Werkwijze Middelkoop

Om u als toekomstige bewoner van één van de appartementen in project de Gouwe Hoeck zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij de aanschaf van uw keuken en indien gewenst extra's in de badkamer hebben wij de volgende werkwijze opgesteld. Als wij van de aannemer uw gegevens hebben ontvangen, wordt u door ons gebeld voor het maken van een afspraak met onze verkoopadviseurs. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. We maken voor u een gespecificeerde offerte en een duidelijke 3D tekening in kleur. Naast het voorstel voor uw keuken zal onze adviseur u een goede indicatie geven van de eventuele kosten m.b.t. het uitbreiden van het leidingwerk. Zo heeft u in één oogopslag de totale kosten in beeld. Als de offerte een order wordt, gaat alles in werking. Tijdens de bouw wordt uw eventueel aangekochte keuken ingemeten en de bouwkundige wijzigingen en/of aanpassingen van het leidingwerk zullen wij samen met de uitvoerder op de bouw controleren. In overleg met u wordt besproken of de keuken voor de oplevering van uw woning wordt geplaatst. Doormiddel van bovengenoemde werkwijze kunt u direct na de oplevering van uw woning de keuken in gebruik nemen.

0345 512 020
info@middelkoopculemborg.nl
www.middelkoopculemborg.nl

Beleef optimaal wooncomfort

Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar!